#Happy endings . β˜ΊοΈπŸ–€

There are these moments, we always get this feeling after a long problematic trouble, that I’m are having a happy moment now , after this so called hard day’s .

And so welcome into my world , where we talk some crazy feelings like this …

.

There are this times , we feel happy and there are this times were we feel sad and worried , but the happiest part come after a long journey in the sad past …whereas the sad part comes , once we are happy after a long while .

So is it like the soul of our life don’t want us to be happy ??!

A simple answer could be , No…as I have talked about the concept of life with no problems on my blogs , well.. life isn’t meant to be always happy and sad , but we all know that being happy is no trouble , but being sad , could drag u to so many of its brothers like headache , anxiety and depression stuffs .

Okay …so we r clear about this . (The difference between happy and sad )

Also plainly ,Something’s just look so easy , when u stand in the audience place , isn’t it ?….and we start judging ppl when we ask them to say their sorrows by asking them to say by saying : hey , I’m not the guy who judge ppl’s by their past , try me ??! And then later , we end up judging them and trust me , this isn’t ur fault , this is simply how life works .

Coz there are always this something , you can’t resist , that’s inside you , as we all would notice that we are happy now with no problems , but we fail to notice how did we end up being happy ??! ……so it answers my question , u were sad once ….,

.

β€’ Trust me Friends , if u understand the basics of feelings and emotions , u r the powerful influencer in this world .

And note this too , not everyone can understand even when u know about this .

.

I just wanna surprise u ppl with so many aspects of u ,..seeing things , with ur eyes especially , the view of you , when u want something and the view that changes about it when u have it with u ; the happy endings u always wanted to be , and then u realising that something is missing within u ,once u r at the place where u feel happy .

Noticing , whatever to have or not , u always wanna miss something thats more about it and then u fail to let it out forward by stressing it into depression issues of being sad again .

Also we all know that being FaMoUs is the most hilarious thing , once to become famous , obviously u will feel like u have everything with u , and later u will obviously feel something missing in u , …..coz at first u might like all those camera flashes on u , but later u find urself searching for loneliness unknowingly and u wanna run away to become the so called audience that u know u can never be at that point …(a main reason y so many famous ppl end up their life especially in this lonely Corona periods ) thus , there is always something we run for however u r .

And that’s always y scholar’s say , that being a normal person is where u can enjoy this world life to the fullest .

It’s totally Ur decision to blv it or not … and

Coming back to my arena , what is so called happy endings ??!! And just fuck all these things u see in films and stuff and u all know that someone is always watching us , might be god, so it’s just a simple aspect that our life is always a film to someone , it’s just that we don’t know that it is happening and it’s just a simple fake smile that u always run to , working Ur ass off , but u always know that it doesn’t mean anything , coz true happy endings doesn’t exists until u die to be resting in peace .

And only god alone knows that atleast we would get to be happy inside the sands covered in a box , as the life after life is something like a real mystery, in which 76 % of all religious beliefs lye .

😨🌸

.

.

I know this is an interesting topic πŸ˜‚ and I would definitely wanna hear Ur opinions too , stop being shy and start commenting ….πŸ’―πŸ‘πŸΎ

Know me more on InstagramπŸ“Έ

8 thoughts on “#Happy endings . β˜ΊοΈπŸ–€

 1. Happiness is achieved in many ways:
  Hard work, service to others, seeing the glories of the infinite in the everyday, and hearing inspiring music.
  here is a piece that fills me with peace:

  enjoy, Dr. Bob

  Liked by 3 people

  1. That’s a good advice though , I really loved Ur taste on videos , it was good .
   I really do respect Ur area of interest as it’s very interesting and so good .🌸☺️❀️

   Like

 2. To me each day is special! Live the day, love people, enjoy life to the fullest with values. Even then life is a film as others will still keep judging you as to why you are happy πŸ˜ƒ so sadness or happiness is your own! Final peace is when you rest & are gone from the world.

  Liked by 2 people

 3. Happiness is overrated but it’s all about having a grateful heart. If you don’t have that you can’t be happy. I used to be very fulfilled & somewhat happy helping others in need during my life. Helping someone else with their problems made me forget about mine for a while.

  Liked by 1 person

  1. You are actually mistaken , u don’t exactly would have a grateful heart , u have a grateful mind , everything that u say by touching Ur heart , are things said and process by Ur kind mind πŸ™‚πŸŒΈπŸ–€

   Like

  1. Don’t let ma age come between the reality of truths , I might be young , but I Excel in dianetics and psycatrick methodology πŸ˜œπŸ‘πŸΎ
   And is this question coming out of u coz , do u feel like , I’m talking the things in Ur mind ?😜🌸❀️

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s